WIE ZIJN WIJ

Spauwen | Werrij is vanuit haar kantoor in Heerlen actief binnen de vastgoedsector. Wij houden ons bezig met het taxeren, de bemiddeling en het beantwoorden van consultancy vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, doch zijn ook graag uw aanspreekpunt voor de aan –en verkoopbemiddeling van woningen.

De onderneming biedt specialisten die deze activiteiten begeleiden, waarbij iedere bedrijfstak zijn eigen werkprocessen heeft. Commercieel vastgoed behoeft namelijk een andere aanpak dan particulier onroerend goed. Centraal staat echter de kwaliteit en gedrevenheid waarmee we te werk gaan en daarmee het optimale resultaat voor u realiseren.

Mede doordat wij lid zijn van NVM (Business), moderne taxatiemodellen (TMI) hanteren, geregistreerd zijn bij het NRVT en werken volgens de hoogste standaarden en ethische normen (RICS) binnen de branche, mogen opdrachtgevers en relaties vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit qua dienstverlening.

Spauwen | Werrij biedt u gedreven teamspelers met ruime ervaring in vele vastgoedsectoren en een onafhankelijke blik. Wij combineren hierbij ambitie, met de wil om betrokken te zijn. Gedreven en kundig, creatief en ondernemend, waarbij de puntjes op de i worden gezet, kortom Uw vaste waarde!

Jules Spauwen MRE MRICS RT gzv

RICS Registered Valuer

Jules Spauwen heeft ruime ervaring binnen de commerciële vastgoedmarkt op het gebied van taxaties & vastgoedwaardering, het begeleiden van aan- en verkoopprocessen, alsmede beleggingen en de (her)ontwikkeling van projecten. Zijn praktijkervaring heeft hij opgedaan bij toonaangevende, regionaal en nationaal werkende vastgoedondernemingen.

Hij mag de titel Executive Master of Real Estate (MRE) voeren, doordat hij de driejarige opleiding met goed gevolg doorlopen heeft aan Tias Nimbass Business School, die op haar beurt gelieerd is aan de Universiteit Tilburg.

Hij is als Member, Counsellor en Assessor verbonden aan RICS, waar hij geregistreerd staat als RICS Registered Valuer (RRV) binnen de discipline ‘Valuation’ (Taxaties). Verder staat hij binnen het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) ingeschreven binnen de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Groot Zakelijk Vastgoed.

Voor meer informatie wordt tevens verwezen naar de pagina kwaliteit op onze site.

Rechtstreeks contact is mogelijk via 06 21 56 52 61 of js@spauwen-werrij.nl

Marcel Werrij, K-RMT

In 1998 is de voorliefde voor onroerend goed ontstaan bij Marcel Werrij. Als account manager voor de grootste woonkrant die toen het daglicht zag heeft hij duizenden woningen uit deze regio ‘gezien’ en in de krant geplaatst en dat was inspiratiebron om nu twee decennia later zelf als professioneel makelaar aan de slag te gaan.

In de afgelopen jaren heeft Marcel, getogen en woonachting in Simpelveld, ervaring opgedaan in aankoop, verbouw en verkoop van woningen en appartementen. In 2017 heeft hij de stap genomen om full time te studeren voor makelaar (post-HBO) en rondde in februari 2018 zijn studie succesvol af (K-RMT).

Marcel heeft binnen Spauwen | Werrij de particuliere tak opgericht en bezit naast een groot netwerk en gevoel voor marketing ook de juiste drive om het optimale resultaat voor de klant te behalen. Dit in combinatie met de kennis en passie voor het vak maken Marcel de ideale partner om uw woonwensen te realiseren.

Rechtstreeks contact is mogelijk via mobiel 06 50 60 2737 of mw@spauwen-werrij.nl.

Brenda Spauwen

Brenda Spauwen heeft binnen (inter)nationale ondernemingen ruimschoots kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie. Binnen Spauwen | Werrij is zij het eerste aanspreekpunt als het gaat om het promoten van de onderneming en objecten, alsmede het te woord staan van relaties in de meest brede zin van het woord. Tevens is zij verantwoordelijk voor communicatie activiteiten, waaronder het verzorgen van mailings, websites, e-marketing en inzet van overige (social) media.

Brenda is een enthousiast persoon die graag binnen een team, bij voorkeur tezamen met opdrachtgevers, acties op touw zet, waarbij zij haar creativiteit en doorzettingsvermogen optimaal kan inzetten.

Rechtstreeks contact is mogelijk via 06 55 49 19 09 of bs@spauwen-werrij.nl