NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars)

 

 

 

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein.

De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4000 makelaars en taxateurs aangesloten.

Spauwen l Werrij is gezien haar achtergrond lid van NVM Wonen alsmede NVM Business.

Het specialistische werkterrein van vakgroep Wonen is de advisering op het gebied van onroerend goed met een woonfunctie. Aansluiting bij de vakgroep NVM Wonen staat open voor personen die als makelaar of taxateur werkzaam zijn op dit werkterrein en zijn ingeschreven in het register Wonen van de stichting VastgoedCert of het NRVT.

Het specialistische werkterrein van deze vakgroep Business is commercieel onroerend goed. Aansluiting bij de vakgroep NVM Business staat onder andere open voor personen die als makelaar of taxateur werkzaam zijn op eerder genoemd werkterrein en zijn ingeschreven in het Bedrijfsmatig Vastgoedregister VastgoedCert.

Klik hier voor : Algemene voorwaarden & brochures NVM 
Klik hier voor : SPAUWEN l WERRIJ – NVM Privacyverklaring