Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Nadat particulier makelaar Marcel Werrij ruim een jaar geleden toetrad tot Spauwen Vastgoed, is de samenwerking tussen Jules Spauwen, Brenda Spauwen en Marcel Werrij in een stroomversnelling terecht gekomen. Dat resulteerde er eerder dit jaar al in dat het...

Lees meer
Verkocht binnen de beleggingssfeer

Verkocht binnen de beleggingssfeer

Spauwen Vastgoed heeft aan de Dr. Nolenslaan 155 in Sittard een bedrijfscomplex binnen de beleggingssfeer verkocht. Het pand omvat circa 1.300 m² hal plus kantoor / terrein en is langdurig verhuurd. Verkoper en koper zijn beide vastgoedprofessionals die door ons team...

Lees meer

Vastgoednieuws

Opnieuw zorgen protesterende boeren met hun tractors een verkeersinfarct op de Nederlandse wegen. Het helpt kennelijk, want nu al vier provincies hebben de nieuwe stikstofregels weer ingetrokken uit vrees voor de woede van de boeren. Tot forse schade voor de vastgoedsector. En daar blijft het niet bij: er komt een nieuwe crisis aan.
De gemeente Leidschendam-Voorburg en Waaijer Projectrealisatie hebben de koop-, ontwikkel- en realisatieovereenkomst voor de herontwikkeling van Herenstraat 42 ondertekend. Wat is men hier van plan? 
De woningmarkt in München heeft de grootste ‘bubble risk’, gevolgd door Toronto en Amsterdam. Dat meldt UBS in haar nieuwste onderzoek onder 24 wereldsteden naar overspannen woningmarkten.
Private equity partij Waterland mag zich de nieuwe eigenaar van restaurantketen Loetje, bekend van de biefstukken, noemen. 
Estea is samen met Driestar per 1 oktober 2019 eigenaar van het maatschappelijk vastgoed van WoonFriesland. De portefeuille bestaat uit 47 panden maatschappelijk vastgoed en de daarbij behorende 98 woningen en 17 panden commercieel vastgoed.
Ben jij van plan om in seniorenwoningen te investeren? Dit kan een goed idee zijn, aangezien er in veel steden sprake is van vergrijzing. Indien je een seniorenwoning wilt verhuren of verkopen, is het belangrijk dat de woning eerst aan bepaalde eisen voldoet. 
Speciaal voor studentenhuisvesters komt Chapps, een bedrijf dat online inspectie apps ontwikkelt, met de Dorm Inspector die speciaal voor deze nichemarkt is ontwikkeld. Andreas van der Linden van Chapps vertelt hierover in VJ.
Mirage Retail Groep van Michiel Witteveen, de moedermaatschappij van Blokker, Intertoys en Big Bazar, wil verhuizen naar het voormalige Blokker-hoofdkantoor aan de Van der Madeweg in Amsterdam. 
Kroonenberg Groep heeft samen met alle betrokken partners de eerste paal geslagen van de ontwikkeling van het wooncomplex aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam. In totaal omvat het woonproject 248 woningen. 
Oprichter en CCO Daan Reekers van Adelaer heeft uitgesproken en zo nu en dan tamelijk controversiële opvattingen over vastgoedfinancieringen en de positie van Adelaer daarin. Lees hier het interview dat hij had met VJ.