Kissel 57 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Kissel 57 HEERLEN

Overzicht


HALFVRIJSTAAND BEDRIJFSOBJECT INCLUSIEF BOVENWONING GUNSTIG GESITUEERD NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN


Algemeen

Op bedrijventerrein De Kissel in Heerlen wordt een functioneel afgewerkt bedrijfsobject (ca. 520 m² VVO) met bovenwoning (ca. 160 m² GBO) te koop aangeboden tegen aantrekkelijke condities! Het bedrijfsmatige deel werd in het verleden gebruikt t.b.v. vleesverwerking, waarvoor het object als 'maatkostuum' destijds is ingericht. De onzelfstandige bovenwoning voorziet naast een royaal woonoppervlak eveneens in een functioneel afwerkniveau en beschikt verder over een terrasfaciliteit. Gelet op de situering en inrichting van het pand is het naast bewoning vooral geschikt voor...

Omschrijving


HALFVRIJSTAAND BEDRIJFSOBJECT INCLUSIEF BOVENWONING GUNSTIG GESITUEERD NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN


Algemeen

Op bedrijventerrein De Kissel in Heerlen wordt een functioneel afgewerkt bedrijfsobject (ca. 520 m² VVO) met bovenwoning (ca. 160 m² GBO) te koop aangeboden tegen aantrekkelijke condities! Het bedrijfsmatige deel werd in het verleden gebruikt t.b.v. vleesverwerking, waarvoor het object als 'maatkostuum' destijds is ingericht. De onzelfstandige bovenwoning voorziet naast een royaal woonoppervlak eveneens in een functioneel afwerkniveau en beschikt verder over een terrasfaciliteit. Gelet op de situering en inrichting van het pand is het naast bewoning vooral geschikt voor opslag- en of productiedoeleinden.


Stand - omgeving - ligging - bereikbaarheid

Het halfvrijstaande pand is op voldoende stand gesitueerd op bedrijventerrein De Kissel. Onderhavig terrein omvat overwegend bebouwing uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw, doch voorziet ook in panden uit dit millennium. In de directe omgeving bevinden zich voornamelijk ondernemingen, variërend van productie tot groothandel (o.a. Sligro), welke deels voorzien zijn van bedrijfswoningen.

De locatie grenst aan de Euregioweg. Deze hoofdweg verzorgt een belangrijk deel van het verkeer tussen de steden Heerlen en Landgraaf en staat verder in directe verbinding met de Ringweg Parkstad. Deze dubbelbaans snelweg, die binnen enkele minuten bereikbaar is, voorziet in directe aansluitingen naar steden als Aken, Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Het NS-station Heerlen De Kissel is op loopafstand gesitueerd en busverbindingen stoppen in de directe nabijheid. De bereikbaarheid kan dan ook als goed worden omschreven.


Indeling en voorzieningen

Het object is gelegen op drie percelen die kadastraal bekend staan als gemeente Heerlen, sectie M, nummers 3304, 3305 en 3306 in totaal omvattende circa 655 m².


Bedrijfsmatige deel

De aangeboden bedrijfsruimte is op begane grond gelegen en omvat circa 520 m² VVO. Het geheel kent een eenvoudig afwerkniveau, waarbij overwegend sprake is van kleine in elkaar overlopende ruimtes (zie ook de overzichtstekening op de volgende bladzijde), gekoppeld aan een inpandige hoogte van circa 2.80 m¹. Noemenswaardig is de beschikking over krachtstroom, betegelde wanden (deels), lichtkoepels en koelcellen, evenals een eenvoudige kantoorfaciliteit. Aan de voorzijde is een parkeerfaciliteit voor ca. 5 wagens ingericht.


Bovenwoning

De onzelfstandige bovenwoning is bereikbaar vanuit het kantoorgedeelte en omvat circa 160 m² GBO, verdeeld over een royale woonkamer, drie slaap- / werkkamers, twee badkamers (o.a. toilet, wastafel en bad) waarvan er één voorzien is van een moderne douche (zie foto), gangpartij, serre en terrasfaciliteit. Om het geheel in het huidige tijdsbeeld te kunnen laten passen is upgrading nodig.


Prijsstelling

De vraagprijs voor het gehele pand bedraagt € 180.000,= kosten koper (BTW is niet van toepassing).


Bijzonderheden

- het bouwjaar betreft 1969 en de vigerende bestemming luidt 'bedrijventerrein'
- de vigerende WOZ-waarde bedraagt € 222.000,=
- oplevering vindt plaats in de huidige staat, doch wel bezemschoon
- er zijn geen bijzonderheden bekend aangaande het milieu
- het pand is per direct beschikbaar (NB wel in overleg met verkoper die thans nog woonachtig is op de locatie)
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Koopprijs €180000 k.k.
Totaal vloeroppervlak 520 m²
Straat Kissel
Huisnummer 57
Postcode 6416AA
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status verkocht onder voorbehoud
Ligging bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg 1500 m - 2000 m
Afstand NS station 500 m - 1000 m
Afstand bushalte < 500 m

Media


Ligging


Brochure


Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Koopprijs: €180000 k.k.
Totaal vloeroppervlak: 520m²
Neem contact met ons op