Wie zijn wij

Spauwen Vastgoed is een actieve onderneming ‘Regulated by RICS’ en werkzaam vanuit het Zuid Limburgse Heerlen. De onderneming houdt zich in hoofdzaak bezig met taxeren, bemiddeling en het beantwoorden van consultancy vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, binnen een business tot business omgeving.

De onderneming biedt specialisten die deze activiteiten begeleiden, waarbij processen op integrale wijze benaderd worden. Het aangaan van een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, alsmede het creëren van courantheid en meerwaarde van vastgoed (zie schema rechts), staan binnen onze dienstverlening centraal.

Doordat wij lid zijn van NVM Business, moderne taxatiemodellen (TMI) hanteren, geregistreerd zijn bij het NRVT en werken volgens de hoogste standaarden en ethische normen (RICS) binnen de branche, mogen opdrachtgevers en relaties vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit qua dienstverlening.

Spauwen Vastgoed biedt u gedreven teamspelers met ruime ervaring in vele vastgoedsectoren en een onafhankelijke blik. Wij combineren hierbij ambitie, met de wil om betrokken te zijn. Gedreven en kundig, creatief en ondernemend, waarbij de puntjes op de i worden gezet, kortom Uw vaste waarde!

Jules Spauwen MRE MRICS RT gzv

RICS Registered Valuer

Jules Spauwen heeft ruime ervaring binnen de commerciële vastgoedmarkt op het gebied van taxaties & vastgoedwaardering, het begeleiden van aan- en verkoopprocessen, alsmede beleggingen en de (her)ontwikkeling van projecten. Zijn praktijkervaring heeft hij opgedaan bij toonaangevende, regionaal en nationaal werkende vastgoedondernemingen.

Hij mag de titel Executive Master of Real Estate (MRE) voeren, doordat hij de driejarige opleiding met goed gevolg doorlopen heeft aan Tias Nimbass Business School, die op haar beurt gelieerd is aan de Universiteit Tilburg.

Hij is als Member, Counsellor en Assessor verbonden aan RICS, waar hij geregistreerd staat als RICS Registered Valuer (RRV) binnen de discipline ‘Valuation’ (Taxaties). Verder staat hij binnen het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) ingeschreven binnen de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Groot Zakelijk Vastgoed.

Voor meer informatie wordt tevens verwezen naar de pagina kwaliteit op onze site.

Rechtstreeks contact is mogelijk via 06 – 21 56 52 61 of js@spauwen-vastgoed.nl

Brenda Spauwen

Brenda Spauwen heeft binnen (inter)nationale ondernemingen ruimschoots kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie. Binnen Spauwen Vastgoed is zij het eerste aanspreekpunt als het gaat om het promoten van de onderneming en objecten, alsmede het te woord staan van relaties in de meest brede zin van het woord. Tevens is zij verantwoordelijk voor communicatie activiteiten, waaronder het verzorgen van mailings, websites, e-marketing en inzet van overige (social) media.

Brenda is een enthousiast persoon die graag binnen een team, bij voorkeur tezamen met opdrachtgevers, acties op touw zet, waarbij zij haar creativiteit en doorzettingsvermogen optimaal kan inzetten.

Rechtstreeks contact is mogelijk via 06 – 55 49 19 09 of bs@spauwen-vastgoed.nl