Fraaie sale & lease back transactie Spauwen Vastgoed

Fraaie sale & lease back transactie Spauwen Vastgoed

Spauwen Vastgoed heeft een fraaie 'Sale and Lease Back' transactie mogen begeleiden van kantoorcomplex 'De Werktuin' (circa 1.100 m²) in Brunssum. Jules Spauwen mocht optreden namens verkoper, terwijl Capricorn International de belangen van koper heeft behartigd....

Lees meer
Haagmans & Seelen accountancy & advies opent in Heerlen

Haagmans & Seelen accountancy & advies opent in Heerlen

Raymond Haagmans en Rob Seelen hebben als registeraccountant en fiscalist hun krachten gebundeld en trekken sinds begin maart binnen een partnership op onder de naam Haagmans & Seelen accountancy & advies. Beide heren hebben jarenlange ervaring opgedaan bij regionale...

Lees meer

Vastgoednieuws

De Rotterdamse superbelegger Aat van Herk is druk bezig zijn belang in vastgoedfonds Wereldhave te vergroten. Bij de laatste AFM melding verdubbelde hij zijn belang van 5,2{ebcafe67052ab5df08ae503d9ad99e827003f8870c45080bb82417b08cdf4600} tot 10,9{ebcafe67052ab5df08ae503d9ad99e827003f8870c45080bb82417b08cdf4600}.
Na een ingrijpende renovatie en transformatie deed eigenaar Van Agtmaal afstand van het uit 1941 daterende voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie in Rotterdam. Er is geen prijs bekend gemaakt,
De voormalige Knoopkazerne in Utrecht is herontwikkeld tot een gloednieuw rijkskantoor. Tevens is het verouderde complex uitgebreid met een vergadercentrum. Klik door voor een timelapse van de transformatie in drie minuten!
Hans Bekkers van adviesbureau Nieuw Script en zelfstandig mediator Paulien Defoer zijn aangetrokken als gespreksleider voor de Wielewaal in Rotterdam. Bewoners van de naoorlogse wijk en woningcorporatie Woonstad zijn al jaren verwikkeld in een conflict over de toekomst van de wijk.
Voor het derde jaar op rij is MVGM Wonen Amersfoort door a.s.r. real estate uitgeroepen tot beste woningbeheerder. 
Vanaf vandaag kunt u weer stemmen op de beste netwerker in de vastgoedsector. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 loopt voorop met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk?
Buitenstate Makelaars, een samenwerkingsverband van 37 NVM-makelaarskantoren door heel Nederland, zoekt naar de mooiste landelijk gelegen, vrijstaande woning in het buitengebied.
Utrecht krijgt er tot 2040 44.000 woningen bij om de groei van de stad naar meer dan 433.000 inwoners dat jaar op te vangen. Maar waar komen die woningen precies? In een online tool geeft de gemeente duidelijkheid over de prognoses voor de komende jaren.
Eerder dit jaar heeft VJ het VJ Panel gelanceerd om zo onderzoek te doen naar ontwikkelingen in de vastgoedsector. Na het succes van ons onderzoek naar retail, willen we nu kantoren centraal stellen. Doet u weer mee? 
Per 1 mei is Martijn Nijland als director gestart bij Deloitte Debt & Capital Advisory. Nijland zal in zijn nieuwe fuctie zich richten op het verder uitbouwen van vastgoed in Nederland en België.