B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

Op bedrijventerrein De Beitel in Heerlen heeft B&R Premium Logistics circa 11.000 m² warehouse gehuurd aan de Sourethweg 17. Directeur Naud Brand van B&R spreekt van een historische stap, doordat de onderneming middels deze verdere uitbreiding de grens van...

Lees meer

Vastgoednieuws

Sinds januari 2015 zijn corporatiebestuurders verplicht om verspreid over drie jaar in totaal 108 PE-punten te behalen. Dit is bedoeld om scholing te stimuleren en zo de kennis en kunde van de bestuurders op peil te houden. Ook bij Vastgoedjournaal kunt u PE-punten behalen. Hoe werkt dit?
U kunt nog alleen deze week nog op de beste netwerker in de vastgoedsector stemmen. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 blinkt uit met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk? De uitslag is op 4 juni aanstaande, de eerste dag van de PROVADA. Lees verder en stem!
Wie nog het idee heeft dat in het noorden van Nederland niets gebeurt, die moet eens kijken naar het razendsnel groeiende flexkantoorconcept van Daan Ruiter in Drenthe, Friesland en Groningen. In nog geen vijf jaar tijd heeft hij al 1000 bedrijven aan een werkplek geholpen. VJ sprak met hem.
Medio juni start a.s.r. real estate met de grootschalige renovatie van het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg. Gedurende de verbouwing van ongeveer een jaar blijft het winkelcentrum met circa 5.000 m2 aan winkels geopend. 
De middelgrote bouwer Janssen de Jong Groep heeft een goed jaar gedraaid met stijgende omzet en resultaat als gevolg. Lees verder voor de cijfers.
Aan de Stegge Twello en Stichting LangeLand Ziekenhuis Zoetermeer hebben de overeenkomst getekend voor de nieuwbouw van een parkeergarage. De parkeergarage voor het Zorghart Zoetermeer zal voorzien in circa 350 parkeerplaatsen.
In Schiedam komt een nieuw Valk Exclusief hotel te staan op het Harga Park. In totaal zal het hotel 179 hotelkamers en 7 suites krijgen. Daarnaast zal het hotel ook vele voorzieningen krijgen waaronder een restaurant, bar én skybar evenals een wellness en een zwembad. 
Door het digitaliseren van de gegevensstroom hoeven woningkopers nog maar één keer hun persoonlijke gegevens aan te leveren. HDN, Kadaster, KNB en NVM hebben hiervoor de intentieverklaring Zorgeloos Vastgoed ondertekend.
High Traffic Locaties trekken vanouds veel bezoekers, maar door een veranderende markt en de nieuwe generatie consumenten is dat niet langer vanzelfsprekend. Hoe speel je als ontwikkelaar hierop in? Hoe creëer je locaties die gewild en lucratief zijn? Lees dan verder.
Met ingang van 17 juni a.s. treedt bij Kadans Science Partner Theo de Haas als senior Technical Advisor in dienst. De Haas zal in zijn nieuwe functie zich gaan toeleggen op het ondersteunen bij huisvestingsvraagstukken in de breedste zin van het woord.