Mr. Dental Supplies huurt opslagruimte in Kerkrade

Mr. Dental Supplies huurt opslagruimte in Kerkrade

Mr. Dental Supplies is een groeiende onderneming die zich als groothandel vooral richt op de import en distributie van tandheelkundige instrumenten en aanverwante producten voor tandartspraktijken. Om tegemoet te kunnen komen aan de toenemende vraag vanuit deze...

Lees meer

Vastgoednieuws

Per 20 oktober heeft Sabine Schoorl al haar taken bij Holland ConTech en Holland PropTech neergelegd. Schoorl is sinds de zomer als voorzitter actief voor de Amsterdam Chapter van IBREA, een non-profit organisatie die kennis over blockchaintoepassingen met de vastgoedsector deelt. 
Om de excessen in de corporatiewereld te beteugelen, is de wetgeving nu zo strikt dat corporaties worden belemmerd om het goede voor de bewoners te doen. Dat vindt Nicole Peeters, directeur-bestuurder van corporatie Woonconcept in een interview met WoningmarktNL.
Goed nieuws bij Wereldhave, het beursfonds sloot nieuw contract met Tele2 voor POP-in stores in Hoofddorp en Rijswijk. Ook maakte het fonds een trading update over het derde kwartaal bekend.
Verhuurt u zelfstandige woningen met een tijdelijke huurovereenkomst? Bij deze casus zat de verhuurder plotseling vast aan een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd en met volledige huurbescherming. Een must read van advocaat Jeroen Heuving van Van Diepen Van der Kroef Advocaten. 
Het Industrial & Logistics-team van CBRE is uitgebreid met Duco Burghout (links), Daphne Groot Hemmink en Koen de Jong: Burghout en De Jong in de functie van consultant en Groot Hemmink als team-assistent.
Er waren 208 dagen voor nodig, maar nu ligt er een regeerakkoord. Er komt zelfs een nieuwe ministersfunctie: de minister van Economische Zaken en Klimaat. De plannen zijn ambitieus, gaat het lukken om iedereen daarin mee te krijgen? Een blog van Mitchell Gmelich, directeur/eigenaar Van Draeckeburgh.
Syntrus Achmea Real Estate & Finance versterkt de portefeuille van het retailfonds met een pand aan Damrak 57 in het centrum van Amsterdam. Het is een monument van 500 m2 verdeeld over meerdere verdiepingen, dat voor 15 jaar is verhuurd aan horecaketen Simit Sarayi.
In het derde kwartaal van 2017 zijn ruim 61.000 bestaande woningen verkocht. Dat is het hoogste aantal in een kwartaal ooit, ondanks dat het aantal transacties in sommige provincies en steden in dezelfde periode is afgenomen. Bekijk hier de cijfers per regio, ook voor de woningprijzen.
Vastgoedbeleggers kunnen nu nog beter zien waar kansen liggen en tegen welke prijzen actuele transacties zijn gedaan. VJ sprak met Casper Doldersum, initiatiefnemer van PropertyPRO, een webapplicatie die alle actuele transacties van meer dan een miljoen bijeen brengt.
Het maximale bedrag dat tweeverdieners aan hypotheek kunnen krijgen wordt volgend jaar verder verhoogd. Ook liggen er diverse andere voorstellen in de Tweede Kamer om meer te kunnen lenen. Lees er nu alles over op onze site. De brief van minister Plasterk mede namens minister Dijsselbloem is nu te lezen via onze site.