Podotherapie Brunssum opent tweede vestiging

Podotherapie Brunssum opent tweede vestiging

Per 1 november heeft Katja Schreurs, eigenaresse van Podotherapie Brunssum, haar tweede vestiging geopend! Door de omvangrijke vraag naar voetzorg, die mevrouw Schreurs in haar praktijk ontvangt, heeft zij besloten een tweede praktijk te openen. Deze nieuwe praktijk...

Lees meer

Vastgoednieuws

Zowel VVD-coryfee Hans Wiegel en ondernemer Jonald Bouwhuis zijn in hoger beroep vrijgesproken in de zaak rond vastgoedfonds Bouw State fonds V. Het gerechtshof Arnhem–Leeuwarden heeft alle vorderingen afgewezen en het eerdere vonnis van de rechtbank Noord-Nederland vernietigd. Nu met reactie van Bouwhuis + link naar de vonnissen.
De ontwikkelende belegger Certitudo Capital heeft het kantoor aan de Paasheuvelweg 3 te Amsterdam gekocht ten behoeve van haar eigen vastgoedportefeuille. Het kantoor ligt in het Amstel III gebied dat een nieuw woon-werkgebied moet worden. 
Een mooie klus voor Bemog Projectontwikkeling. Bij de entree van de Boerhaavewijk komen 130 nieuwe aardgasloze woningen, een kleine horecagelegenheid en een ondergrondse parkeergarage(s).
Belegger Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met s.Oliver Group voor een langjarige huurovereenkomst in de Barones in Breda. Het gehuurde van circa 540 m² waar de formules S.Oliver en Comma hun intrek zullen nemen, ligt in de geheel vernieuwde passage tussen Mango en Etos en tegenover Hudson’s Bay.
Het gefilosofeer over ‘nieuwe verdienmodellen’ en de bijna religieuze aandacht voor circulaire economie lijken onschuldig maar deze ‘babbelboxen’ leiden de aandacht af van waar het gaat om complexe gebiedsontwikkeling, aldus Friso de Zeeuw bij zijn afscheid als praktijkhoogleraar Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft.
Het is al vaker geroepen dat vraag en aanbod van woningen in de hoofdstad totaal niet in evenwicht is. De Amsterdamse Rekenkamer komt in een breed onderzoek met opvallende bevindingen en doet hierbij een aantal aanbevelingen. 
Kantoorbelegger Merin gaat met LegalThings samenwerken om huurovereenkomsten te digitaliseren. Hiermee lanceert Merin een concrete juridische toepassing in het gebruik van blockchain technologie.
Per 1 januari 2018 wordt de Stichting Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) verantwoordelijk voor het toezicht op validatie-instituten. 
De Belgische partij Griffo Beheer beweerde voor €1.8 miljoen een kantoorpand van een Nederlandse vastgoed CV te hebben gekocht. De CV ontkende dat en ging in zee met een derde partij. Een belangrijke rol bij dit misverstand is weggelegd voor de makelaars van beide partijen. GMW Advocaten bespreekt de interessante zaak.
Bouwer J.P. van Eesteren plaatste deze week de vlag op de Amstel Tower. Hiermee viert het bouwbedrijf het bereiken van het hoogste punt van de in aanbouw zijnde multifunctionele toren. Vanaf de grond meet de nieuwe toren nu exact 103 meter, verdeeld over dertig verdiepingen en een installatieruimte als dakopbouw.