Polypack huurt extra bedrijfsruimte

Polypack huurt extra bedrijfsruimte

Aan de Koumen 80 in Hoensbroek heeft Spauwen Vastgoed binnen een groter bedrijfscomplex, namens een particuliere belegger, circa 400 m² hal inclusief kantoorfaciliteit verhuurd aan Polypack. Deze onderneming was vanwege verdere groei op zoek naar een locatie binnen de...

Lees meer
Fremax vestigt zich aan de Burg. van Meeuwenstraat 18 in Beek

Fremax vestigt zich aan de Burg. van Meeuwenstraat 18 in Beek

Spauwen Vastgoed heeft onlangs een bedrijfscomplex aan de Burg. van Meeuwenstraat 18 in Beek verkocht aan Eurobrakes BV / Fremax. Het gebouw omvat circa 3.400 m² en zal als Europees hoofdkantoor gaan dienen voor koper. Spauwen Vastgoed trad op namens belegger Artha NV...

Lees meer

Vastgoednieuws

Wil jij op de korte of lange termijn je huis verkopen? Dan wil je hier uiteraard zo veel mogelijk op verdienen. Je kunt je huis gewoon te koop zetten en afwachten wat je voor het pand krijgt, maar je kunt je ook actief inzetten om de waarde van je woning te verhogen. 
Het Amerikaanse bedrijf WeWork gaat een langdurige overeenkomst aan voor de huur van het rijksmonument Herenstaete, gelegen aan de Herengracht 206-216 in Amsterdam. In totaal gaat het om circa 6.077 m2.
Synderella Real Estate Facilities, een landelijk opererende exploitant van flexibele kantoor- en vergaderruimte, virtual offices en serviced offices, heeft branchegenoot Officetime per direct overgenomen.
Minister Ollongren maakt voor het einde van het jaar samen met zes provincies met krimpgebieden maatwerkafspraken. Die afspraken hebben betrekking op werkgelegenheid, innovatie en over de woningmarkt in samenhang met economische versterking.
Gemeentelijke grondprijzen voor woningbouwlocaties stijgen in 2019 gemiddeld 2,5{75129a2506026ad458ced285b0ba3c07b6d5cac1d8d93eedd0b78aff41af3194}. Deze stijging is veel lager dan de gemiddelde prijsstijging van woningen (6–8{75129a2506026ad458ced285b0ba3c07b6d5cac1d8d93eedd0b78aff41af3194}). Ook de grondprijzen voor bedrijventerreinen stijgen maar beperkt, blijkt uit een benchmark van Stec Groep.
De vastgoedhandelaren die eerder ten onrechte zijn beboet door kartelautoriteit Autoriteit Consument & Markt (ACM) omdat ze door ACM ervan zijn beschuldigd met elkaar te hebben samengespand tijdens executieveilingen, krijgen een schadevergoeding die tot miljoenen euro’s kan oplopen.
In het hart van de Zuidas herontwikkelt Provast de voormalige kantoortorens van AkzoNobel en Stibbe voor het Commerz Real open-ended real estate fund hausInvest. De torens worden mixed-use met kantoor, een hotel met skybar en een parkeergarage.
Op 26 oktober heeft Van Diepen Van der Kroef Advocaten haar Utrechtse vestiging naar de 17e verdieping van het nieuwe WTC Utrecht verhuisd. Het advocatenkantoor had behoefte aan een duurzamer pand en de wens om zich op een commercieel aantrekkelijke locatie te vestigen.
Onlangs is in Maasdijk de bouw gestart voor het nieuwe kantoor inclusief productiehal voor PB Techniek. Het project omvat in totaal 3.500 m2.
CampusKey, de Zuid-Afrikaanse ontwikkelaar van studentenhuisvesting, richt haar pijlen op Europa voor uitbreiding van haar succesvolle huisvestingsformules. Het bedrijf heeft zich daarom gevestigd in PLNT, de incubator voor startups in Leiden.