BEDRIJFS- & GEZONDHEIDSCENTRUM PARKSTAD NAAR EUREGIOPARK

BEDRIJFS- & GEZONDHEIDSCENTRUM PARKSTAD NAAR EUREGIOPARK

Om haar dienstverlening te kunnen optimaliseren is ‘Bedrijfs Gezondheids Centrum Parkstad’ recentelijk verhuisd van Heerlen naar Kerkrade. Gekozen is voor het hoogwaardig afgewerkte kantoorcomplex van DMV architecten aan het Euregiopark, waarin een vleugel op begane...

Lees meer

Vastgoednieuws

Een interviewrondje langs de bekende bouwers Heijmans, Dura Vermeer en Van Wijnen leert dat de realisatie van toekomstbestendige nieuwbouwwoningen nog in de kinderschoenen staat. De aandacht van de bouwers gaat nu vooral naar duurzaamheid en energiebesparing.
Vastgoedjournaal presenteert vandaag haar nieuwste Excel-lijst met maar liefst ruim 400 vastgoedbeleggingstransacties die in de periode januari tot en met juli dit jaar zijn geregistreerd. Klik verder voor de lijst.
Gemiddeld staat ruim 7,4% van de winkelvloeroppervlakte leeg in 2017. Dat blijkt uit de Lokale Monitor 2017 van Detailhandel Nederland. In welke gemeenten en provincies is het percentage het hoogst of het laagst?
Bouwer Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) heeft in de eerste zes maanden van 2017 een fors hoger resultaat behaald dan in de eerste zes maanden van 2016. De omzet steeg met 18% tot €328 miljoen.
In twee weken tijd 140 hectare land optuigen en er 55.000 mensen voeden, huisvesten en vermaken: Lowlands doet het al 25 jaar. Met dezelfde ruimtelijke vraagstukken rondom energie, infrastructuur, beveiliging en wonen zijn het net tijdelijke steden. Wat kunnen we leren van deze tijdelijke metropolen?
Taxateurs dienen volkomen vrij te zijn om de waarde van de woning per waardepeildatum te schatten, ondanks de (mogelijke) gevolgen dat consumenten de woning mogelijk niet meer kunnen kopen. Dat schrijft NVM-makelaar/taxateur Rogier van Heijnsbergen in zijn artikel. 
Syntrus Achmea RE&F heeft namens één van haar cliënten het kantoorgebouw aan de Waal 31 in Best verkocht aan een particuliere belegger. JLL adviseerde Syntrus Achmea RE&F bij deze deal. 
Sinds 7 augustus is Sander van Meurs bij Milieu Service Nederland in dienst gekomen ter uitbreiding van het vastgoedteam.
Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss groeide in 2016 naar een recordomzet en wil fors gaan inzetten op nieuwe innovaties. Dat blijkt uit een toelichting op de jaarcijfers. 
Het Utrechtse college van B&W wil nieuwbouw in een deel van de vrije sector tussen €711 en €950 strikt gaan reguleren. De IVBN denkt dat dit niet tot méér middenhuurwoningen gaat leiden en roept op om in overleg te gaan met de belangrijkste woninginvesteerders in de stad.