B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

Op bedrijventerrein De Beitel in Heerlen heeft B&R Premium Logistics circa 11.000 m² warehouse gehuurd aan de Sourethweg 17. Directeur Naud Brand van B&R spreekt van een historische stap, doordat de onderneming middels deze verdere uitbreiding de grens van...

Lees meer

Vastgoednieuws

In januari is door Susan Raaijmakers in een artikel voor Vastgoedjournaal de nieuwe earningsstrippingmaatregel in de Vennootschapsbelasting toegelicht. Toch lijkt er verder weinig aandacht te zijn voor deze maatregel. Onterecht zegt vastgoedaccountant Jelle Baak in zijn artikel. 
Een bedrijfspand dat deels wordt verhuurd, is bij uitstek een object dat zich leent om alternatief gefinancierd te worden. Dat vertelt Annemieke Schoonderwoerd, partner bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen in een bijdrage voor VJ.
DC Vastgoed heeft recent voor kantoorgebouw Tolweg 5 in Baarn huurovereenkomsten gesloten met Webheld, Het Zakelijk Hart, Yucel Methode en Weg-Kindertherapie. Hiermee is ruim 95{dfe66bf3f7d42ef9491c494678453dd365b93ae4c0bb68f3b998c945422de9d5} van het kantoorgebouw van circa 3.000 m² vvo en 32 parkeerplaatsen verhuurd.
Ondanks het feit dat de overheid nieuwe wetten invoert om projectontwikkeling te stimuleren, blijkt dat veel van die projecten onnodig struikelen bij gerechtelijke procedures. Vastgoedjournaal helpt u dit te voorkomen en organiseert aankomende donderdag een uiterst nuttige business meeting hierover. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!
In Rotterdam Noord gaat Vestia 61 gedateerde woningen grondig renoveren, opnieuw indelen en verduurzamen. Daarvoor worden ze volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De zolderverdieping wordt omgebouwd tot zelfstandige woningen en hiermee worden 21 extra woningen gecreëerd.
Per 11 maart 2019 is Antoinette Wilmot toegetreden tot de directie van Reinbouw in Dieren. Als commercieel directeur voegt zij zich bij technisch directeur Jos de Bruijn en financieel directeur Ricardo van Uum. Drieëntwintig jaar lang was Wilmot werkzaam bij AM in verschillende functies.
De bouw van het nieuwe kantoor van Triodos Bank in Driebergen bevindt zich in een bijzondere fase: het hoogste punt van het gebouw is bereikt. De oplevering van het gebouw, dat gezamenlijk wordt ontwikkeld door EDGE Technologies (voorheen OVG Real Estate) en Triodos Bank, zal in de zomer plaatsvinden.
Hoewel een daling van de woningprijzen op korte termijn niet waarschijnlijk lijkt, zouden de prijzen op de langere termijn volgens De Hypotheekshop wel onder druk kunnen komen te staan. Afgezien van een eventuele stijging van de rente, zijn daar in hoofdzaak twee factoren voor aan te wijzen.
Vandaag leveren Local en Trebbe, verenigd in ontwikkelcombinatie Villa Sophie, het Haagse transformatieproject De Sophie op. Het voormalige kantoorpand aan de Koningin Sophiestraat 120-130 is getransformeerd naar 67 woningen. Amvest heeft het gebouw gekocht.
Wat is beter: allerlei typen bedrijven doelbewust mengen binnen een kantoorcomplex, of bedrijven juist per vakgebied clusteren? Dat vroeg ik me af nadat ik twee artikelen over compleet verschillende kantoorconcepten publiceerde. In een daarvan zie ik een succesformule voor de toekomst.