Fraaie sale & lease back transactie Spauwen Vastgoed

Fraaie sale & lease back transactie Spauwen Vastgoed

Spauwen Vastgoed heeft een fraaie 'Sale and Lease Back' transactie mogen begeleiden van kantoorcomplex 'De Werktuin' (circa 1.100 m²) in Brunssum. Jules Spauwen mocht optreden namens verkoper, terwijl Capricorn International de belangen van koper heeft behartigd....

Lees meer
Haagmans & Seelen accountancy & advies opent in Heerlen

Haagmans & Seelen accountancy & advies opent in Heerlen

Raymond Haagmans en Rob Seelen hebben als registeraccountant en fiscalist hun krachten gebundeld en trekken sinds begin maart binnen een partnership op onder de naam Haagmans & Seelen accountancy & advies. Beide heren hebben jarenlange ervaring opgedaan bij regionale...

Lees meer

Vastgoednieuws

Accres Real Estate heeft een supermarktportefeuille van 5 supermarkten, dagwinkels en enkele woningen gelegen in Amersfoort, Den Haag, Gouda, Hollandscheveld en Rotterdam verkocht aan Annexum.
De Nederlandse Provincie van de Orde der Minderbroeders heeft het karakteristieke klooster gelegen aan de Deken Roesstraat 13 te Utrecht verkocht aan Innova Investeringen.
Nu de Amsterdamse woningmarkt al jaren onder druk staat, biedt de regio Holland boven Amsterdam aan om Amsterdam en omliggende gemeenten te ondersteunen door de bouw van 40.000 extra woningen. Dit blijkt uit het vrijgegeven bidbook. 
VJ sprak met Geoff de Booij, General Manager Real Estate bij Deka Immobilien, over de Nederlandse beleggingsmarkt. Hoe houd je als buitenlandse belegger een vinger aan de pols en zorg je voor de beste deals?
Het Bouwinvest Residential Fund en het Bouwinvest Retail Fund hebben in de eerste helft van 2018 nieuwe investeerders aan zich weten te binden, waaronder Pensioenfonds Vervoer en Pensioenfonds Horeca & Catering. 
In de eerste helft van 2018 is er voor ruim €10 miljard belegd in Nederlands vastgoed. Nooit eerder lag het beleggingsvolume zo hoog in een eerste half jaar, aldus CBRE. Vooral woningen en hotels breken records.
Impact Vastgoed en Nieuw Holland Projectontwikkeling hebben namens Bryant Park Maxima VII B.V. een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met outdoorketen Bever.
Het co-working concept MyOffice heeft na locaties in Zwolle, Groningen èn Utrecht twee nieuwe vestigingen geopend. Een aan de Wethouder Beversstraat 185 in Enschede, en in Groningen aan de Leonard Springerlaan 35. 
Op een steenworp afstand van ons voormalige kantoor vandaan en toch een wereld van verschil! BOAG blijft zich ontwikkelen en dat vroeg om een passende locatie. Vanwege de enorme behoefte aan eigentijdse huisvesting was snel optreden nodig. Een bijdrage van BOAG.
De afstand tussen de gemiddelde huurprijzen van de meest noordelijke provincies, Groningen uitgezonderd, en de rest van Nederland wordt steeds groter. In Friesland, Drenthe en Overijssel betalen nieuwe huurders niet meer dan € 10,00 per vierkante meter per maand. Dat meldt Pararius.