B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

Op bedrijventerrein De Beitel in Heerlen heeft B&R Premium Logistics circa 11.000 m² warehouse gehuurd aan de Sourethweg 17. Directeur Naud Brand van B&R spreekt van een historische stap, doordat de onderneming middels deze verdere uitbreiding de grens van...

Lees meer

Vastgoednieuws

De duurzame supermarktketen Marqt wil voortaan alleen nog maar kleinere buurtwinkels van tussen 350-750 m2. Grotere worden afgestoten. De huidige megavestiging van Marqt in The Bank nabij het Rembrandtplein in Amsterdam (2000 m2) wordt een Albert Heijn.
VJ sprak met Axel Hendriks over hun nieuwste bedrijfsonderdeel: Beelen Next. “We willen circulariteit en innovatie concreet maken voor de markt.” Welke wapenfeiten heeft dit nieuwe bedrijfsonderdeel al in het arsenaal?
De markt zit er al maanden op te wachten: de door minister Ollongren aangekondigde noodknop voor het middenhuursegment. Op 4 juli 2019 stuurde zij eindelijk haar brief aan de Kamer. Geeft de brief nu de duidelijkheid waar de markt al zo lang op wacht? Advocaat Huib Hielkema gaat hier dieper op in.
Pierre van Rossum vertrekt na vijf jaar dienstverband bij de afdeling Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam om aan de slag te gaan als directeur Openbare Orde en Veiligheid. Carolien Schippers neemt tijdelijk zijn functie waar.
De Universiteit van Amsterdam, de Stichting Science & Business en Matrix Innovation Center slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van een SustainaLab op het Amsterdam Science Park. Het gaat om in totaal 13.000 m2.
Dankzij een samenwerking tussen proptech bedrijf OSRE Woningdossier en het Nederlandse fintech bedrijf Ockto wordt het verzamelen en uploaden van documenten door kandidaat huurders voortaan verleden tijd. Inschrijven op nieuwbouw en bestaande huurwoningen wordt zo nog makkelijker, zo verzekeren de beide bedrijven.
Flexoffices zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse kantorenlandschap. Volgens onderzoek van VJ zijn er meer dan 120 verschillende formules in Nederland actief, maar wat onderscheidt ze van elkaar? VJ stelt in een nieuwe reeks vijf vragen aan verschillende concepten, vandaag trappen we af met FlexOffiz. 
Belegger IC Netherlands en Bot Bouw hebben een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 90 markthuurwoningen onder de naam Zuidblokken fase 7 te Amsterdam. IC Netherlands, of één van haar fondsen, zal deze 90 huurwoningen gaan exploiteren onder haar co-living woonconcept The Fizz.
Werkplekverhuurder Regus is een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van bijna 2.400 m² kantoorruimte en 52 parkeerplekken in Sirius Building aan de Mendelweg 32 in Leiden. Regus opent hiermee de eerste vestiging in Leiden.
Van 23 tot en met 27 september 2019 vindt de negende editie van de Dutch Green Building Week plaats. Een goede gelegenheid om uw (online) activiteiten te koppelen aan deze week. Alle activiteiten zullen ook worden getoond via de website van de World Green Building Week.